Rijschool Vlaardingen

Veilig en snel je autorijbewijs halen

Wil je je rijbewijs halen en zoek je een rijschool in Vlaardingen die autorijles kan geven die op maat gesneden is? Neem dan contact op met ons. Autorijschool de Maas is een rijschool die rijles aanbiedt die op maat van de cursist gemaakt is. Wij bieden een gratis proefles aan waarbij we jou op komen halen in Vlaardingen en waarin wij een inschatting maken hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Onze rijschool biedt tevens spoedcursussen aan in Vlaardingen om binnen een paar dagen het autorijbewijs te halen en wij doen mee met het 2toDrive project wat betekent dat je al kunt beginnen met de rijopleiding wanneer je 16,5 jaar bent.

Rijschool Vlaardingen

Onze ervaren instructeurs

In onze rijschool heeft regelmatig cursisten uit Vlaardingen. Voor onze cursisten hebben wij ervaren rijinstructeurs klaar staan. Zij hebben als geen ander ervaring in de manier waarop een beginnende bestuurder op het gemak gesteld moet worden. Zo kom je snel door het leerproces heen en kom je als een goede automobilist uit de rijopleiding. Wij bieden tevens de lessen aan in verschillende talen in Vlaardingen. Bij Autorijschool de Maas ben je in vertrouwde handen die ervoor zorgen dat jij op een veilige manier de rijles kunt volgen.

Leer de kneepjes van autorijden

Autorijden lijkt als je voor het eerst in de auto stapt complex en moeilijk. Maak je geen zorgen. Onze rijschool in Vlaardingen leert jou de kneepjes van het autorijden. Speciale verrichtingen zoals inparkeren, de hellingproef en het invoegen op de snelweg worden in de lessen regelmatig behandeld. Wij geven tevens een spoedcursus als je dit wil. Met deze autorijles kan je binnen een paar dagen je autorijbewijs halen.

Wij bieden

  • Vol lesuur van 60 minuten
  • Lessen in Frans, Duits, Engels, Arabisch en het Nederlands
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Lessen vanaf € 39,-
  • Overal gratis ophalen in de regio Vlaardingen
  • 2toDrive projecten voor 16,5 jarigen
  • Spoedcursussen
  • Theorielessen

Informeer naar onze rijopleidingen

Wil je meer informatie over de opleidingen die onze rijschool aanbiedt? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wanneer jij een rijschool in Vlaardingen zoekt dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze rijschool biedt jou een gratis proefles aan zonder enige verplichting en wij geven jou een eerlijk advies voor een goed verzorgde opleiding waarmee jij de zekerheid krijgt dat je veilig de weg op kunt. Wij bieden tevens de mogelijkheid aan voor jongeren van 16,5 jaar om al te beginnen met de rijopleiding via het 2toDrive project.