Rijschool Rotterdam

Een rijschool voor veilig lessen

Ben je op zoek naar een rijschool in Rotterdam? Neem dan contact op met Autorijschool de Maas. Wij zijn de autorijschool waar je veilig autorijles kunt krijgen in Rotterdam en omgeving. Wij verzorgen diverse rijopleidingen zoals een reguliere rijopleiding inclusief theorielessen, spoedcursussen om binnen een paar dagen je rijbewijs te halen en wij bieden het project 2toDrive aan. Hiermee kan je al beginnen met de opleiding wanneer je 16,5 jaar bent. Wij hebben professionele instructeurs die je graag leren hoe je veilig door het verkeer kunt gaan met een auto.

Al vele jaren de rijschool in Rotterdam

Autorijschool de Maas is al vele jaren de rijschool in Rotterdam die de beste rijopleidingen aanbiedt. Wij hebben een naam hoog te houden als rijschool en willen dat ook graag bij jou doen. Wij hebben alle voorzieningen om de opleiding te verzorgen zoals goed onderhouden lesauto’s, lesmateriaal en theorielokalen. Wij komen je ophalen in Rotterdam wanneer je bij onze rijschool gaat lessen en we bieden verschillende pakketten aan om jou op die manier al vooraf de zekerheid te geven hoeveel jouw rijbewijs gaat kosten.

Rijschool Rotterdam

Bij ons kan je alle kanten op

Wij bieden graag een volledig pakket aan om er zeker van te zijn dat je autorijles perfect aansluit bij je vaardigheden. Wij hebben in onze rijschool instructeurs die rijles kunnen geven in meerdere talen zoals het Arabisch en het Engels. Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is bij ons.

  • Vol lesuren van 60 minuten
  • Lessen in Nederlands, Frans, Duits, Engels en Arabisch
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Lessen vanaf € 39,-
  • Overal gratis ophalen in de regio Rotterdam
  • Lessen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive project
  • Spoedcursussen
  • Theorielessen

Neem contact op voor mee informatie

Wil je meer weten van ons of wil je een afspraak maken voor een proefles? Neem dan contact op met ons. Wij zijn de rijschool in Rotterdam die je snel aan het rijbewijs kan helpen met de beste rijinstructeurs die er beschikbaar zijn. Informeer ook naar de mogelijkheden om met een spoedcursus je autorijbewijs binnen een aantal dagen te halen. Wij halen je op in regio Rotterdam en wij kunnen al na één proefles een inschatting maken welke rijopleiding jij nodig hebt. Ervaar hoe is het is om bij ons rijles te krijgen door een proefles te nemen en verzeker jezelf van een gedegen opleiding.Zo ben je er zeker van dat je later veilig de weg op kunt met jouw eigen auto.