Rijschool Rotterdam Zuid

Je autorijbewijs halen?

Ben je zover dat je wilt gaan beginnen met het nemen van autorijles? Informeer dan bij onze rijschool naar onze rijopleidingen. Autorijschool de Maas is de rijschool in Rotterdam Zuid die ervoor kan zorgen dat jij het rijbewijs snel en goedkoop kunt halen. Wij bieden jou een kosteloze proefles aan zonder enige verplichting en komen je voor deze eerste les ook gratis ophalen in Rotterdam Zuid. Wij bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden aan zoals theorieles, speciale spoedcursussen en de mogelijkheid om al te beginnen aan je opleiding wanneer je 16,5 jaar oud bent. Informeer naar de mogelijkheden of lees verder voor meer informatie.

Rijschool Rotterdam Zuid

Een gedegen rijschool met ervaren instructeurs

Autorijschool de Maas is een gedegen rijschool in Rotterdam Zuid met zeer ervaren instructeurs die het maximale uit elke leerling kunnen halen. Zij verstaan als geen ander de kunst om naast de standaard handelingen, zoals het inparkeren en de hellingproef, ook aandacht te schenken aan verkeersinzicht en zelfvertrouwen. Je hoeft nooit naar ons toe te komen want wij komen je altijd ophalen voor je rijles op de plek van jouw keuze. Dit kan in Rotterdam Zuid maar ook in andere delen van Rotterdam en daarbuiten. Wij garanderen jou een veilige rijles zonder enige druk.

Wanneer jij een rijschool in Rotterdam Zuid zoekt die tegemoet kan komen aan een aantal wensen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn b.v. de rijschool die ook een spoedopleiding aanbiedt waarmee je binnen een aantal dagen je autorijbewijs kunt halen. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden in Rotterdam Zuid.

  • Vol lesuur van 60 minuten
  • Lessen in Frans, Duits, Engels, Arabisch en het Nederlands
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Lessen vanaf € 39,-
  • Overal gratis ophalen in de regio Rotterdam
  • 2toDrive projecten voor 16,5 jarigen
  • Spoedcursussen
  • Theorielessen

Informeer naar de rijopleiding die bij jou past

Wil je meer weten van ons? Of wil je een gratis proefles met een geheel vrijblijvend advies voor een rijlessenpakket? Wij zijn de rijschool in Rotterdam Zuid die jou een professionele rijopleiding kan geven. Wij bieden een gratis proefles aan waarbij je totaal geen verplichting hebt om ook bij ons autorijlessen te nemen. Onze rijschool biedt tevens de mogelijkheid in Rotterdam Zuid om al vanaf 16,5 jaar te beginnen met je opleiding binnen het 2toDrive project. Wil je versneld je rijbewijs halen? Ook dat kan bij ons met onze spoedopleiding waarmee je al binnen een aantal dagen je rijbewijs kunt halen.