Rijschool Rotterdam Oost

Je autorijbewijs snel en goedkoop halen

Ben je zover dat je wilt gaan rijlessen om je rijbewijs te halen en ben je aan het zoeken naar een rijschool in Rotterdam Oost? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden of reserveer nu je gratis proefles zonder enige verplichting. Autorijschool de Maas haalt je op in Rotterdam Oost en kijkt tijdens de proefles wat jouw mogelijkheden zijn om zodoende een plan te maken hoe jij bij onze rijschool zo snel en goedkoop mogelijk je rijbewijs kan halen. Onze instructeurs staan geheel tot jouw beschikking in Rotterdam Oost om jou af te leveren als een volwaardig automobilist wanneer jij de rijopleiding hebt afgerond bij ons.

Een rijschool met de beste mogelijkheden

Tijdens de eerste autorijles zul je merken dat er veel komt bij kijken bij autorijden. Je moet leren sturen en de verkeersregels kennen. Inzicht, speciale handelingen en zelfverzekerdheid zijn vereisten die je onder controle moet hebben alvorens je kan slagen voor het examen voor je autorijbewijs. Autorijschool de Maas heeft instructeurs die daar zeer veel ervaring mee hebben. Wij zijn ook de rijschool in Rotterdam Oost die een spoedcursus kan aanbieden waarmee je rijles kunt nemen die binnen een aantal dagen je autorijbewijs zal opleveren.

Rijschool Rotterdam Oost

Al onze mogelijkheden op een rij gezet

Er zijn nogal wat mogelijkheden op het gebied van autorijlessen en die bieden wij dan ook graag aan. Je kunt bij onze rijschool rijles krijgen in een andere taal en wij bieden pakketten aan waarbij je meteen weet wat de kosten zijn. Lees hieronder wat onze rijschool in Rotterdam Oost allemaal aan kan bieden.

  • Lessen vanaf € 39,-
  • Vol lesuur van 60 minuten
  • Lessen in Nederlands, Frans, Duits, Engels en Arabisch
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • Overal gratis ophalen in de regio Rotterdam Oost
  • Lessen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive project
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Versnelde opleiding om binnen een aantal te slagen
  • Theorielessen

Maak een afspraak voor een gratis proefles

Wil je een gratis proefles zonder enige verplichting? Neem dan contact met onze rijschool op om een afspraak te maken. Wij komen je dan ophalen in Rotterdam Oost om samen met jou te kijken welke rijopleiding het meest geschikt is. Wij zijn tevens de rijschool in Rotterdam Oost die het 2toDrive project aanbiedt zodat je al kunt beginnen met je rijopleiding wanneer je 16,5 jaar bent. Wij kunnen er ook voor zorgen dat je al binnen een paar dagen in het bezit komt van het rijbewijs met een spoedcursus. Verzeker jezelf van een professionele opleiding door bij ons te lessen.