Rijschool Rotterdam Centrum

Met een ervaren instructeur de weg op

Heb je plannen om je autorijbewijs te halen en zoek je een rijschool in Rotterdam Centrum die een gratis proefles aan kan bieden zonder enige verplichting vooraf? Neem dan contact op met Autorijschool de Maas. Onze instructeurs kunnen ervoor zorgen dat jij snel je rijbewijs kan halen. Met rijles van ons kan je er zeker van zijn dat je als een volwaardige automobilist de weg op gaat zodra je de rijopleiding afgerond hebt. Onze rijschool biedt verschillende mogelijkheden aan in Rotterdam Centrum zoals het versneld halen van het autorijbewijs en les voor jongeren vanaf 16,5 via het 2toDrive project.

De ervaren instructeurs op de weg

De lesauto’s Autorijschool de Maas zijn een bekend straat beeld in Rotterdam. We zijn al vele jaren actief als rijschool in Rotterdam Centrum en bewijzen keer op keer dat we niets teveel zeggen wanneer we stellen dat onze leerlingen volwassen automobilisten zijn wanneer ze hun rijopleiding bij ons hebben afgerond. Neem een gratis proefles af van onze rijschool en laat je overtuigen van onze kwaliteit. Wij bieden ook spoedopleidingen aan in Rotterdam Centrum waarmee je binnen een paar dagen je rijbewijs kan halen.

Rijschool Rotterdam Centrum

De mogelijkheden van onze rijschool

Uiteraard biedt onze rijschool in Rotterdam Centrum de gebruikelijke mogelijkheden aan zoals theorieles en de autorijles zelf. Maar er is meer mogelijk. Lees hieronder wat onze rijschool allemaal kan aanbieden in Rotterdam Centrum.

  • Vol lesuur van 60 minuten
  • Lessen in Nederlands, Duits, Frans, Engels en Arabisch
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • Lessen vanaf € 39,-
  • Overal gratis ophalen in de regio Rotterdam
  • Lessen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive project
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Spoedcursussen
  • Theorielessen

Neem contact op voor een proefles

Wil je een gratis proefles reserveren? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen je ophalen in Rotterdam Centrum en kunnen tijdens de proefles meteen een inschatting maken hoeveel lessen jij nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Wij zijn ook de autorijschool in Rotterdam Centrum die autorijles aan kan bieden wanneer je met spoed je rijbewijs wilt halen. Tevens hebben wij de mogelijkheid voor jongeren vanaf 16,5 jaar om met het 2toDrive project al te beginnen met de rijopleiding. Aarzel niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak voor jouw eerste lessen.