Rijschool Ridderkerk

Autorijlessen met professionele instructeurs

Heb je plannen om je rijbewijs te halen en zoek je hiervoor een rijschool in Ridderkerk. Neem dan contact op met Autorijschool de Maas. Wij maken met alle plezier een afspraak met je om een proefles te nemen waarbij wij jou op komen halen in Ridderkerk. Wij hebben professionele instructeurs die bovendien in verschillende talen autorijles kunnen geven zoals Engels, Duits en Arabisch. Wij bieden ook het 2toDrive project aan waarbij het mogelijk is om al met de rijopleiding te beginnen wanneer je 16,5 jaar bent. Lees verder welke mogelijkheden onze rijschool kan bieden of neem contact op met ons om de proefles af te spreken. Wij komen je dan gratis en vrijblijvend ophalen in Ridderkerk voor je eerste rijles.

Een ervaren rijschool met top instructeurs

Autorijschool de Maas is een bekende rijschool in Ridderkerk. Wij zijn al heel wat jaren actief en hebben al menig cursist zien slagen voor het rijbewijs na een rijopleiding bij ons. Naast autorijles geeft onze rijschool uiteraard ook de theorielessen en verzorgen wij speciale cursussen om met spoed binnen een paar dagen het autorijbewijs te halen. Wij zijn de aangewezen rijschool in de buurt van Ridderkerk die autorijles op maat geeft.

Rijschool Ridderkerk

Vele opties mogelijk bij ons

Lees hieronder welke mogelijkheden onze rijschool aan kan bieden. Zo bieden wij rijles aan in verschillende talen en hebben we speciale rijles pakketten waar de examens al inbegrepen zijn. Tevens zijn wij specialisten in spoedopleidingen om binnen een aantal dagen het autorijbewijs te kunnen halen.

Wij bieden

  • Lessen vanaf € 39,-
  • Vol lesuur van 60 minuten
  • Lessen in Frans, Duits, Engels, Arabisch en het Nederlands
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Overal gratis ophalen in de regio Ridderkerk
  • Lessen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive project
  • Versnelde opleiding om binnen een aantal te slagen
  • Theorielessen

Reserveer een gratis proefles

Wil je een gratis proefles zonder enige verplichting afnemen bij ons? Neem dan contact op om een afspraak te maken zodat wij je kunnen ophalen in Ridderkerk. Wij zijn de rijschool in Ridderkerk die ervoor kan zorgen dat je snel je rijbewijs hebt en dat je goed voorbereid veilig de weg op kunt. Je kunt bij ons kiezen uit pakketten waarbij er verschillende mogelijkheden zijn. Wij kunnen al tijdens de proefles inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt zodat je vooraf een goede inschatting hebt hoeveel de rijopleiding totaal gaat kosten. Je kunt bij ons ook terecht om versneld je autorijbewijs te halen met een spoed opleiding waarmee je binnen een aantal dagen al examen kunt doen.