Rijschool IJsselmonde

Rijlessen op maat bij een goede rijschool

Ben je op zoek naar een rijschool in IJsselmonde die ook een gratis proefles kan aanbieden zonder enige verplichting? Neem dan contact op met Autorijschool de Maas. Wij halen jou op in IJsselmonde voor je eerste kennismaking met het besturen van een auto. Wij geven je meteen na de proefles al een indicatie over de hoeveelheid lessen die jij nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Wij geven autorijles in IJsselmonde met goed onderhouden en comfortabele auto’s en kunnen de rijles tevens aanbieden in andere talen wanneer je daar een voorkeur voor hebt. Lees verder over de mogelijkheden of neem contact op met onze rijschool voor meer informatie.

Rijschool IJsselmonde

Met onze autorijlessen snel het rijbewijs

Autorijschool de Maas is in staat om een cursist aan het autorijbewijs te helpen. Onze autorijschool in IJsselmonde heeft ervaren instructeurs in dienst die de kneepjes van het autorijden en de verkeersregels goed onder de knie hebben. Ook verstaan ze de kunst om jou op je gemak te stellen tijdens de lessen. Elke cursist is anders en daarom geeft onze rijschool altijd rijles op maat. Ben je dus een beetje onzeker van jezelf tijdens het rijden dan weten wij de manier te vinden om jou van die onzekerheid af te helpen zodat je veilig je weg kunt banen door het verkeer.

De mogelijkheden op een rij

Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn bij onze rijschool in IJsselmonde. Staat jouw optie er niet tussen? Schroom dan niet om te informeren.

  • Vol lesuur van 60 minuten
  • Rijopleiding in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Arabisch
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Lessen vanaf € 39,-
  • Overal gratis ophalen in de regio IJsselmonde
  • 2toDrive projecten voor 16,5 jarigen
  • Versnelde opleiding om binnen een aantal te slagen
  • Theorielessen

Neem contact op voor een proefles zonder verplichting

Wil je een gratis proefles in IJsselmonde waarbij je geen enkele verplichting hebt? Dat kan bij ons. Wij zijn de rijschool in de buurt van IJsselmonde die een gratis proefles aanbiedt zonder dat je daarna enige verplichting hebt. Onze rijschool kan na de proefles een gratis, vrijblijvend en eerlijk advies geven voor een lespakket wat wij denken dat nodig is. Je kunt bij ons ook terecht wanneer je al met 16,5 jaar wilt beginnen met de rijopleiding. Hiervoor bieden wij het 2toDrive pakket aan. Met autorijles van onze rijschool ben je er altijd zeker van dat je een gedegen opleiding krijgt.