Rijschool Berkel en Rodenrijs

Je rijbewijs snel halen

Ben je van plan om binnenkort te beginnen met autorijles en zoek je hiervoor een gedegen rijschool in Berkel en Rodenrijs? Informeer dan bij Autorijschool de Maas. Wij halen je op in Berkel en Rodenrijs voor een gratis proefles zonder enige verplichting. Wij kunnen meteen na afloop van de proefles een inschatting geven over jouw mogelijkheden met een bijpassend pakket voor rijles op maat. Wij geven ook de theorielessen en kunnen ook de rijopleiding verzorgen binnen het kader van 2toDrive waarmee je al met 16,5 jaar kunt beginnen.

Een rijschool met ervaren instructeurs

Autorijschool de Maas is niet zomaar een rijschool in Berkel en Rodenrijs. Wij hebben zeer ervaren instructeurs in dienst die les kunnen geven in verschillende talen zoals het Arabisch, Engels en nog veel meer. Een autorijles bij ons is altijd afgestemd op de cursist zelf en onze instructeurs weten als geen ander om te gaan met cursisten die onzeker zijn tijdens de rijles. Wij komen je ophalen en brengen je weer thuis in Berkel en Rodenrijs tijdens de rijlessen.

Rijschool Berkel en Rodenrijs

Verschillende mogelijkheden beschikbaar

Onze rijschool heeft verschillende mogelijkheden beschikbaar om de autorijlessen geheel op maat te maken. Wij zijn de rijschool in de buurt van Berkel en Rodenrijs die bijvoorbeeld pakketten aanbiedt waar al examens in zitten verwerkt. Je weet op die manier exact waar je aan toe bent wanneer je bij ons rijles neemt. Wij zijn ook de rijschool die in de regio van Rotterdam en Berkel en Rodenrijs spoedcursussen aanbiedt om binnen een aantal dagen het rijbewijs te halen.

De mogelijkheden van rijschool de Maas

  • Lessen vanaf € 39,-
  • Vol lesuur van 60 minuten
  • Lessen in Nederlands, Engels, Duits, Frans en Arabisch
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • Overal gratis ophalen in de regio Berkel en Rodenrijs
  • Lessen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive project
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Spoedcursussen
  • Theorielessen

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een rijopleiding in Berkel en Rodenrijs? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij komen als rijschool regelmatig in Berkel en Rodenrijs om cursisten op te halen. Je kunt bij ons onder andere terecht voor spoedopleidingen en het 2toDrive project. Met het laatste kan je al beginnen vanaf 16,5 jaar. Neem een gratis proefles bij ons af zodat wij meteen kunnen zien hoe vaardig je bent zodat we een gedegen advies kunnen geven voor een pakket waarbij je van tevoren al weet wat je totale kosten zullen zijn.