Rijschool Barendrecht

Snel en veilig je rijbewijs halen

Ben je zover dat je rijles wilt gaan nemen om het autorijbewijs te halen? Neem dan contact op met Autorijschool de Maas. Wij zijn de rijschool in de omgeving van Barendrecht die ervoor kan zorgen dat jij op een veilige manier in het bezit komt van je rijbewijs. Wij leren je tijdens de rijopleiding hoe je om moet gaan met een auto en hoe je jezelf in het verkeer moet begeven. Je leert bij onze rijschool alle kneepjes van het autorijden zoals het inparkeren, de hellingproef en veilig invoegen op de snelweg. Onze instructeur komt je graag ophalen in Barendrecht voor een gratis proefles waarbij meteen een inschatting gemaakt kan worden voor het aantal lessen dat jij nodig hebt om te kunnen slagen voor het examen.

Een ervaren en betrouwbare rijschool

Autorijschool de Maas kan met recht gezien worden als één van de beste en betrouwbaarste rijscholen in de regio van Barendrecht. Wij geven al sinds 1983 autorijles. Onze rijschool heeft ervaren instructeurs die veel ervaring hebben in het geven van autorijles en zij weten als geen ander hoe een nieuwe onervaren leerling op het gemakt moet worden gesteld. Wij gebruiken goed onderhouden auto’s die comfortabel rijden. Wanneer je dus een rijschool in Barendrecht zoekt dan ben je bij ons in goede en betrouwbare handen.

Rijschool Barendrecht

Onze mogelijkheden op een rij

Lees hieronder wat onze rijschool in Barendrecht allemaal aan kan bieden. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

  • Lessen vanaf € 39,-
  • Vol lesuur van 60 minuten
  • Lessen in Frans, Duits, Engels, Arabisch en het Nederlands
  • Gratis proefles
  • Verschillende les pakketten
  • All-in superpakket met 5 gratis examens
  • Overal gratis ophalen in de regio Barendrecht
  • Lessen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive project
  • Versnelde opleiding om binnen een aantal te slagen
  • Theorielessen

Maak een afspraak voor een gratis proefles

Wil je weten of onze autorijschool in de omgeving van Barendrecht de juiste keuze is voor jou? Neem dan contact met ons op en reserveer een gratis en geheel vrijblijvende proefles. Wij garanderen jou dat je met een rijopleiding van onze rijschool veilig de weg op kunt na het halen van je rijbewijs. Informeer ook naar de 2toDrive mogelijkheden om al te beginnen met je autorijlessen wanneer je 16,5 jaar bent geworden. Wij schatten al tijdens de proefles in hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben. Aansluitend krijg je dan van onze rijschool een advies voor één van onze pakketten voor de opleiding. Daarbij komen we je gratis ophalen in de regio van Barendrecht.