Proefles

Proefles in Rotterdam

Bij Autorijschool de Maas kun je terecht voor een proefles in Rotterdam. Mocht je dus nog twijfelen of wij een geschikte autorijschool voor jou zijn, dan kun je gebruik maken van deze handige mogelijkheid om eens te zien hoe het er aan toe gaat.

Ontvang een persoonlijk advies op maat

De proeflessen worden verzorgd door ervaren rijinstructeurs die precies weten hoe zij jou tijdens de eerste rijles op je gemak kunnen stellen. Zo kun je in je eigen tempo een comfortabele les volgen. Een extra voordeel is bovendien dat je een advies op maat krijgt aangereikt na de proefles. De rijinstructeur kan namelijk aan de hand van jouw rijstijl een persoonlijk lesadvies geven. Hierdoor krijg je direct een goede indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt voor het halen van je rijbewijs.

Gratis Proefles

Alles in één keer goed geregeld

Nadat je de proefles hebt voltooid geven wij naast een persoonlijk lesadvies ook aan welk lespakket het beste bij je past en met welk pakket je het voordeligst uit bent. Met onze lespakketten betaal je een eenmalig bedrag voor theorielessen, praktijklessen, examens en meer. Op die manier heb je alles in één keer goed geregeld en hoef je niet opzoek naar een andere autorijschool.
De kosten van een proefles zijn 35 euro.